دانلود فیلم محمد رسول الله ۱۹۷۶

The Message

فیلم سینمایی رسالت که به محمد رسول‌الله شناخته شده است اثر بسیار زیبا و فاخری است به کارگردانی مصطفی عقاد که در سال ۱۹۷۶ تولید و منتشر گردید. این فیلم روایت زندگی پیامبر اسلام،محمد بن عبدالله، را از زمان به مبعث رسیدنش تا دوران وفات آن بزرگوار را به تصویر کشیده است و می توان گفت داستان صدر اسلام را به گونه ای هنری و زیبا به تصویر کشانده است.

در فیلم رسالت بازیگران معروف هالیوود همچون آنتونی کوئین و ایرنه پاپاس به نقش آفرینی پرداختند.  نکته قابل توجه و قابل تامل این فیلم آن است که  تولیدکنندگان فیلم رسالت باتوجه به اینکه این فیلم درباره زندگی پیامبر معظم اسلام حضرت محمد(ص) است، با ادای «احترام به باورهای مسلمانان» محمدبن عبدالله و همچنین امام علی(ع) و دیگر خلفای راشدین را در فیلم نشان نداده‌اند. در مورد پیامبراسلام بازیگران به جای او با دوربین صحبت می‌کنند و در مورد حضرت علی (ع) در تنها سکانسی که او حضور دارد تنها شمشیر ذوالفقار وی نشان داده می‌شود.

در واقع شخصیت اصلی این فیلم حمزة بن عبدالمطلب، عموی حضرت محمد است. از وقایع تاریخی مهمی که در این فیلم تصویر شده‌اند می‌توان به: بعثت پیامبر، قتل سمیه، اسلام آوردن و شکنجهٔ بلال حبشی، جنگ بدر، جنگ احد، هجرت مسلمانان از مکه به مدینه، فتح مکه و… اشاره کرد.

از شخصیت‌های تاریخی مهمی که در این فیلم تصویر شده‌اند می‌توان به: حمزة بن عبدالمطلب، زید پسر حارثه، هند، ابوسفیان، سهیل بن عمرو، وحشی پسر حرب، ابوطالب، ابولهب، ابوجهل، سمیه، بلال حبشی، هراکلیوس (پادشاه وقتروم)، نجاشی (پادشاه وقت حبشه)، خسروپرویز (پادشاه وقت ایران) اشاره کرد. مصطفی عقاد و دخترش سال‌ها بعد در یک عملیات تروریستی توسط القاعدهدر یکی از هتل‌های اردن کشته شدند.

پوستر فیلم محمد رسول‌الله
پوستر فیلم محمد رسول‌الله

تولید

مصطفی عقاد برای ساخت این فیلم با مشکل تأمین هزینه‌های ساخت مواجه بود و نبود شریک تجاری در ساخت این فیلم، در همان ابتدا فیلم را تا آستانه تعطیلی کشاند تا این که در نهایت توسط معمر قذافی رهبر لیبی مورد حمایت مالی قرار گرفت و بنابراین فیلم برداری این فیلم در کشورهای لیبی و مراکشکه لوکیشن‌های مشابه مکه و مدینه آن زمان داشتند، آغاز شد.

بازیگران فیلم محمد رسول الله

  • آنتونی کوئین در نقش حمزه
  • ایرنه پاپاس در نقش هند
  • مایکل آنسارا در نقش ابوسفیان بن حرب
  • جانی سکا در نقش بلال
  • مایکل فورست در نقش خالد
  • آندره مورل در نقش ابوطالب
  • گریک هاگون در نقش عمار
  • دیمین تامس در نقش زید
  • مارتین بنسون در نقش ابوجهل
  • رابرت براون در نقش عتبه
  • روزالی کراچلی در نقش سمیه
  • برونو بارنابی در نقش امیه
  • نویل جیسون در نقش جعفر
  • جان بنت در نقش سلول
  • دونالد برتون در نقش عمرو عاص
  • ارل کامرون در نقش نجاشی
  • نیکولاس آمر در نقش سهیل
  • رونالد چنری در نقش مصعب
  • مایکل گادفری در نقش براء بن معرور
  • ایون سولون در نقش یاسر
  • وولف موریس در نقش ابولهب
  • رونالد لی-هانت در نقشهراکلیوس
  • جرارد هلی در نقش شاعر سنان
  • حبیب عجیلی در نقش ابوحذیفه
  • پیتر مدن در نقش مرد بی‌دست و پا
  • حسن الجندی در نقش خسرو پرویز
  • عبدالله العمرانی در نقش عکرمه
  • الین آیوز-کامرون در نقش ام‌جمیل
  • محمد الجداری در نقش قرض‌دهنده پول

جوایز فیلم

  • نامزد جایزه بهترین موسیقی متن اسکار ۱۹۷۷ برای موریس ژار.

 

موسیقی فیلم محمد رسول‌الله

 

نقد و بررسی فیلم محمد رسول‌الله

فیلم دیدن علاوه بر این که یک سرگرمی است، در حیطه هنر یک علم محسوب می‌شود. فیلم نباید صرفا جهت پر شدن قسمتی از اوقات فراغتمان دیده شود. هنگامی که دقت ما در فیلم دیدن افزایش یابد، نکات بیشتری از آن را درک خواهیم کرد و در انتخاب اثر بعدی برای دیدن بهتر می‌شویم. نقد کردن فیلم یعنی دیدن نکات مثبت و نکات منفی اثر و نظر دادن در رابطه با آن.

از زمان کودکی تا به حال هر بار اسم حضرت حمزه (ع) به گوشم خورد ناخودآگاه تصویر  آنتونی کوین در ذهن و جانم نقش بست درست مثل تصویری که از داریوش ارجمند بعنوان مالک، فریبرز عرب نیا به عنوان مختار و پرویز پور حسینی به عنوان میثم تمار.فیلم رسالت (The message) ، معروف به محمد رسول‌الله است. در ابتدا توضیح کوچکی درباره خط داستانی فیلم می‌دهیم.

این فیلم در رابطه با قسمتی از زندگی پیامبر اسلام، حضرت محمد (ص)، است. زندگی ایشان از سن چهل سالگی تا زمان فوتشان در این فیلم به نمایش درآمده است. بهتر است بگوییم داستان این فیلم، داستان دوران صدر اسلاماست. نکته جالب این فیلم این است که کارگردان فیلم به عقیده مسلمانان در رابطه با این که چهره افراد مقدسی همچون حضرت محمد نباید به تصویر کشیده شود، احترام گذاشته است و در صحنه‌های فیلم چهره حضرت محمد (ص) و علی بن ابی طالب و چند فرد دیگر دیده نمی‌شود. به جای شخصیت پیامبر، بازیگران مقابل او با دوربین صحبت می‌کنند که این خود یک حرکت خلاقانه است زیرا حرکت و موقعیت دوربین اول شخص است که ما این اتفاق را آن زمان در فیلم دیگری مشاهده نکرده بودیم.

تصویری از فیلم محمد رسول‌الله
تصویری از فیلم محمد رسول‌الله

در این فیلم موضوعات مهمی از اسلام به تصویر درآمده اند. برای مثال بعثت پیامبر، قتل سمیه، اسلام آوردن و شکنجهٔ بلال حبشی، جنگ بدر، جنگ احد، هجرت مسلمانان از مکه به مدینه، فتح مکه و چند اتفاق دیگر. حال که داستان کلی این فیلم را بررسی کرده‌ایم زمان آن فرا رسیده که نقدی در رابطه با این فیلم ارائه دهیم:

فیلم The message محمد رسول‌الله در مرجع رسمی IMDB امتیاز 8.5 را کسب کرده است. این امتیاز یک عدد بسیار عالی برای یک اثر هنری  محسوب می‌شود. این امتیاز نشان می‌دهد که اکثر افرادی که فیلم The Message را مشاهده کرده‌اند و در این سایت  نظراشان را به اشتراک گذاشته‌اند، از آن راضی بوده‌اند.

مصطفی عقاد در هنگام ساخت فیلم محمد رسول الله (ص)، دو نسخه از آن را به صورت موازی با هم ساخت. یکی از نسخه‌های فیلم با بازیگران انگلیسی زبان تهیه شد و نسخه دیگر با بازیگران عرب زبان به ساخت رسید. به همین دلیل زمانی که به سایت IMDB مراجعه می‌کنیم دو نسخه مختلف از این فیلم را مشاهده می‌کنیم که دلیل آن همین موضوع است.

این فیلم یک اثر بسیار بزرگ در  صنعت فیلم‌سازی جهان به حساب می‌آید. ساختن فیلم تاریخی به این عظمت زمان و سرمایه زیادی را نیاز دارد، و این دقیقا چیزی بود که برای ساخت The Message به آن توجه شد و این فیلم را به یک اثر طلایی تبدیل کرد.

مصطفی عقاد برای ساخت این فیلم با مشکل تأمین هزینه‌های ساخت مواجه بود؛ از طرف دیگر عدم وجود شریک تجاری در ساخت این فیلم، در همان ابتدا پروژه ساخت فیلم را تا آستانه تعطیلی پیش برد. فیلم‌برداری این فیلم در کشورهای لیبی و مراکش که لوکیشن‌های مشابه مکه و مدینه آن زمان را داشتند، آغاز شد. برخی از منتقدین می‌گویند: “فرد دیگری به جز مصطفی عقاد نمی‌توانست همچنین اثر خوب و قابل قبولی را خلق کند.”

تصویری از پشت صحنه فیلم محمد رسول‌الله
تصویری از پشت صحنه فیلم محمد رسول‌الله

کار کارگردان این فیلم مذهبی فاخر نیز بر عهده مصطفی عقاد بود. عقاد و دخترش چند سال بعد توسط گروه تروریستی القاعده در یکی از هتل‌های اردن به شهادت رسیدند. در تصویر بالا مصطفی عقاد کارگردان این اثر هنری مذهبی تاریخی را مشاهده می‌کنید. یکی دیگر از ویژگی‌های The Message این است که برای به تصویر کشیدن هرچه بهتر موقعیت شبه جزیره عربستان در زمان رسالت پیامبر (ص) از مجموعه‌ها و لباس‌های پر زرق و برق در این فیلم استفاده کرده است.

و همچنین این فیلم به بهترین شکل فیلم‌برداری شده است. عقاد یک تیم شگفت انگیز از هنرمندان را برای ساخت اثر هنری خود به کار برد، از جمله این افراد می‌توان به  جک هیلدارد افسانه ای و موریس جار، اشاره کرد.

پیام فیلم رسالة در عصر معاصرش ممکن است از همیشه مهم‌تر باشد؛ چراکه پرتره دقیق‌تر از دین اسلام، ریشه‌ها و تاریخ آن ارائه می‌دهد. بعد از حادثه ۱۱ سپتامبر و تبلیغات پس از آن افراد زیادی از دین اسلام بیزار شده بودند اما عقاد بر بسیاری از ارزش‌های مترقی این مذهب در فیلم رسالة تاکید کرد؛ از جمله این مسائل می‌توان به برابری بین مردان و زنان و همچنین مسائل مربوط به صلح، عشق و بخشش اشاره کرد.

عقاد از نظرات روحانیون و اساتید اسلامی بسیار زیادی در جهت ساخت فیلم استفاده کرد تا بتواند خط داستانی مناسبی ارائه دهد. او به عنوان فعال تاریخی و مذهبی نگهبان اعتقاد مسلمانان است. عقاد این فیلم را آموزنده و سرگرم کننده ساخت.

تصویری از فیلم محمد رسول‌الله
تصویری از فیلم محمد رسول‌الله

 

با یادآوری نام حضرت حمزه یاد آن سکانسی می افتادم که مشرکین خانه کعبه را محاصره کرده اند تا پیامبر را آزار و اذیت کنند و حمزه (ع) سوار بر اسب در حالی که پیکر شیری را به روی شانه حمل می کند وارد کارزار شد و دشمنان را به وحشت انداخت، این صحنه ها قند را دلم آب می کرد و حس رشادت و شهامت را در درونم زنده می کرد. برای همه ایرانیان فیلم الرساله یا همان محمد رسول الله (ص) حسی نوستالژیک را به همراه دارد و اغراق نیست اگر بگوییم هر ایرانی  حداقل دو یا سه بار این فیلم را دیده و شاید چندین بار دیگر نیز رغبت دیدن آن را داشته باشد.

فیلم رسالت یا فیلم محمد رسول‌الله (ص)، برای کسانی که مسلمان نیستند و تنها منبع اطلاع آنها در رابطه با اسلام اخبار رسانه‌ای است؛ بهترین گزینه برای شناخت اسلام است.کارگردان فیلم محمد رسول الله (ص) ، در ساخت این فیلم از عقاید هر دو مذهب دین اسلام یعنی شیعه و سنی استفاده کرده؛ و با این کار توانسته است به هر دو مذهب و عقاید آن‌ها احترام بگذراد. او در این فیلم نه تنها چهره پیامبر (ص) و حضرت امیرالمومنین (علیه‌السلام) را نشان نمی‌دهد، بلکه چهره خلفای صدر اسلام را نیز نشان نمی‌دهد.

تصویری از فیلم محمد رسول‌الله
تصویری از فیلم محمد رسول‌الله

آنتونی کوئین، یکی از بهترین و معروف‌ترین بازیگران سبک تاریخی در جهان است، او در این فیلم نقش حمزه سیدالشهدا را بازی می‌کند و باید گفت مانند همیشه خوش درخشیده است. همان‌طور که پیش‌تر گفته شد در این فیلم چهره افرادی مانند امام علی(ع) و حضرت محمد (ص) دیده نمی‌شود. حتی این اشخاص در فیلم صحبت هم نمی‌کنند.

یکی از صحنه‌های بسیار جذاب از امام علی (ع) در این فیلم که توجه بسیاری را نیز به خود جلب کرده است؛ مربوط به صحنه جنگ احد است، در این صحنه تنها ذوالفقار، شمشیر حضرت علی (ع) در کادر دوربین به تصویر کشیده می‌شود و به نوعی شاهد نمایش اول شخص هستیم، این صحنه یکی از بهترین برداشت‌های طول فیلم نیز به حساب می‌آید.

تصویری از ذوالفقار حضرت علی(ع) در فیلم محمد رسول‌الله
تصویری از ذوالفقار حضرت علی(ع) در فیلم محمد رسول‌الله

یکی دیگر از بهترین صحنه‌های فیلم محمد رسول‌الله زمانی است که بلال حبشی، همان فردی که روزی برده‌ای بیش نبود، به بلندی رفت و اولین اذان را قرائت کرد. در این صحنه زیبایی تساوی بین مردم در دیدگاه اسلام کاملا مشهود است. بلال حبشی یک جوان سیاه پوست، برادران سفید پوست خود را به نماز دعوت می‌کند. چه چیزی زیباتر و لطیف‌تر از این ماجرا می‌توان چهره زیبای اسلام را نشان دهد. برابری و عدم وجود نژاد برتر در دین اسلام، به خوبی در این صحنه مشهود است. حتی بلال با دستش به باقی برادران و خواهران مسلمانش علامت می‌دهد که به داخل بیایند و نماز بخوانند.

مصطفی عقاد فیلمساز مصری تبار با کارگردانی این فیلم از خود چهره ای تاریخ ساز بر جا گذاشت، چهره ای که به راحتی نمی توان از آن عبور کرد. فیلم وی واجد تکنیک های سینمای امروزی و یا جلوه های ویژه سرسام آور نیست ولی حامل کنشی ربانی و الهی است، کنشی که فیلم را بدل به یک رخدادی آیینی و عبادی می سازد و بالواقع همین مسئله فیلم را همچنان با طراوت و ماندگار ساخته است.

اذان گفتن بلال حبشی در فیلم محمد رسول‌الله
اذان گفتن بلال حبشی در فیلم محمد رسول‌الله

ساختن فیلم تاریخی خلاقیت کارگردان را در خلق صحنه‌ها محدود می‌کند به همین دلیل بعضی از آن‌ها توانایی ساخت فیلم تاریخی را ندارند. اما به راستی که کارگردان این اثر مذهبی تاریخی به خوبی از پس آن برآمده است. او داستان‌های دینی بسیاری را در فیلم خود به تصویر کشیده است. برای مثال صحنه‌ای که یک عنکبوت به اذن الهی به درِ غاری که پیامبر (ص) در آن هست، تار تنید و کبوتری کنار آن لانه ساخت است. تصویری که در ادامه مشاهده می‌کنید مربوط به همین سکانس است و حقیقتا یکی از زیباترین صحنه‌های فیلم است.

تصویری از فیلم محمد رسول‌الله
تصویری از فیلم محمد رسول‌الله

به طور کلی اگر بخواهیم به بزرگ‌ترین دستاورد این فیلم در جهان اشاره کنیم، باید بگوییم این دستاورد دیده شدن چهره واقعی اسلام به دور از هر گونه داوری است. در دنیای امروز ما که در رسانه‌های بیگانه اسلام را زشت و بی‌رحم معرفی می‌کنند و مردم عوام تنها تصورشان از اسلام داعش و اقدامات تروریستی این گروه است، چنین فیلم‌هایی بسیار به دیده شدن فلسفه واقعی اسلام کمک می‌کنند.

سادگی روایت

فیلم محمد رسول الله به رغم سادگی در روایت و فرم بی آلایشش چنان قدرت و هیمنه ای یافت که بعد از 1976 دیگر کسی نتوانست به راحتی به فکر ساخت فیلمی در مورد حضرت رسول بیفتد. ولی حالا پس از سال ها که از ساخت فیلم عقاد می گذرد مجید مجیدی فیلمساز صاحب نام ایرانی جسارت به خرج داد تا روایتی ایرانی از صدر اسلام و زندگی پیامبر اسلام ارائه دهد.
ولی مسئله قابل ذکر این است که کار مجیدی به طور حتم کار ساده ای نیست چرا که مخاطبان فیلم وی ” الرساله” مصطفی عقاد را در پیش رو دارند، در واقع فیلم عقاد محک و معیاری برای مخاطبان فیلم مجیدی است تا اثر سینمای وی را با آن بسنجند.
از این رو فیلمساز و عوامل فیلم باید وسواس بیشتری در ساخت این اثر به خرج دهند تا مبادا روایت سینمایی ایران از تاریخ صدر اسلام و زندگی حضرت محمد (ص) نتواند مثل الرساله عقاد ماندگار شود بلکه این فیلم باید رسول فرهنگی ایران در جهان و به خصوص کشورهای اسلامی باشد و بتواند نام ایران را بر فراز جهان طنین انداز نماید.

 

عقاد، قربانی القاعده

«ساخت این فیلم حرام است» مصطفی عقاد در دو سالی که تکاپوی ساختن فیلم را داشت، مدام جملاتی از این دست را از نهادها و گروه‌های تندرو مانند وهابیون آل سعود می‌شنید که سینما را صور متحرکه‌ی حرام می‌پنداشتند ولی دست بردار نبود و آن قدر پافشاری و ایستادگی کرد تا این که سرانجام توانست آرزویش را محقق کنند.عقاد، 44 سال پیش از این تلاش در اول ژوئیه‌ی 1930 میلادی-10 تیر 1309 شمسی- در حلب سوریه به دنیا آمد.

دومین شهر بزرگ سوریه که آن زمان تحت اشغال نیروهای فرانسه بود و الان هم به میدان جنگ بدل شده است. نوزده ساله بود که پدرش او را با یک قرآن و 200دلار، روانه‌ی آمریکا کرد آن هم در روزهایی که تازه، چهار سال از پایان جنگ جهانی دوم می‌گذشت. او در دانشگاه UCLAآمریکا در رشته‌ی هنرهای نمایشی درس خواند. شاگرد سام پکین پا بود و دوست حمید مجتهدی ایرانی که بعداً مجموعه‌ی «مستند ایران» را ساخت.

تصویری از فیلم محمد رسول‌الله
تصویری از فیلم محمد رسول‌الله

تحت تأثیر لورنس

پکین پا، پای عقاد را به سینما باز کرد و او علاوه بر تدریس، تهیه‌کننده‌ی تلویزیون هم شد تا این که تحت تأثیر فیلم لورنس عربستان، تصمیم گرفت فیلمی درباره‌ی پیامبر بسازد. این، اولین فیلم سینمایی بزرگ عقاد بود که ساختش حدود پنج سال طول کشید. حمایت نکردن هالیوود، بعضی کشورهای اسلامی، مشکلات هنگام فیلمبرداری و … از عوامل طولانی شدن کار بود. عقاد بعد از محمد رسول الله، شیر صحرا را درباره‌ی عمر مختار، مبارز لیبیایی ضد استعمار ایتالیا در زمان جنگ جهانی دوم ساخت.

او با این که سال‌ها تهیه‌کننده ی مجموعه‌ی فیلم‌های ترسناک هالووین بود اما دو دهه تلاشش برای پیدا کردن تهیه‌کننده‌ای برای ساخت فیلمی درباره‌ی صلاح الدین ایوبی، سردار کردتبار مسلمان در جنگ‌های صلیبی بی‌نتیجه ماند. فیلمی که عقاد برای ساختش، 80 میلیون دلار، هزینه برآورد کرده بود. او دوست می‌داشت که درباره‌ی جنگ‌های بوسنی و چچن هم فیلم‌هایی بسازد که هیچ کدام ساخته نشدند تا همچنان محمد رسول الله، گل سر سبد کارهایش باشد.

تصویری از فیلم محمد رسول‌الله
تصویری از فیلم محمد رسول‌الله

قربانی القاعده

مصطفی عقاد دوبار در سال‌های 1371 و 1378 شمسی به ایران آمد. مجتهدی، دوست قدیمی عقاد می‌گوید او در تهران به خانه‌ی امام خمینی(ره) در جماران رفت و تحت تأثیر فضا، اشک ریخت. او با وجود این که بیشتر از نیم قرن مقیم و شهروند آمریکا بود اما یک زندگی کاملا اسلامی و سوری در کالیفرنیا داشت و می‌گفت اگر به خانه‌ام بیایید، فکر می‌کنید به حلب آمده‌اید. 1 نوامبر 2005 میلادی-20 آبان 1384 شمسی-خبر سه انفجار در هتل‌های امان، پایتخت اردن رسانه‌ها را پر کرد.

آن موقع خبری از داعش نبود و القاعده با رئیس بن لادن و شاخه‌ی ابومصعب زرقاوی در عراق تحت اشغال آمریکا، خبر ساز بودند. طالبان مسئولیت این انفجار را که 75 کشته بر جای گذاشت، برعهده گرفت اما خبر تکان دهنده سه روز بعد از راه رسید. مصطفی عقاد هفتاد و پنج ساله که در لابی هتل رادسون، منتظر ریما، دختر سی و سه ساله‌اش بود تا به مراسم عروسی بروند و زخمی شده بود، درگذشت.

ریما در همان زمان انفجار کشته شده بود و عقاد، سه روز بعد به دخترش پیوست. پیکر عقاد از اردن به سوریه منتقل شد و در زادگاهش حلب به خاک سپرده شد. شهری که 10 سال بعد جولانگاه تندورهای دیگری مانند جبهه‌ی النصره و داعش شده بود.

جعبه اطلاعات

 

رسالت
پوستر فیلم رسالت محمد رسول‌الله
پوستر فیلم رسالت محمد رسول‌الله
پوستر فیلم
کارگردان مصطفی عقاد
تهیه‌کننده
  • مصطفی عقاد
  • هارولد باک
  • محمد سانوسی
نویسنده
  • کریگ
  • جودت الصحار
  • توفیق الحکیم
  • رحمان الشرقاوی
  • محمد علی ماهر
فیلم‌نامه‌نویس اچ.ای. ال کریگ
بر پایه پیامبران در اسلام
محمد
بازیگران
  • آنتونی کوئین
  • ایرنه پاپاس
  • مایکل آنسارا
  • جانی سکا
  • مایکل فورست
راوی ریچارد جانسون
موسیقی موریس ژار
فیلم‌برداری
  • سعید بکر
  • جک هیلیارد
  • ابراهیم سالم
تدوین
  • جان بلوم
  • حسین عفیفی
شرکت

تولید

شرکت بین‌المللی فیلمکو
تاریخ (های) انتشار
  • ۳۰ اکتبر ۱۹۷۶ (لندن)
  • ۹ مارس ۱۹۷۷ (نیویورک)
مدت
  • انگلیسی:
  • ۱۸۰ دقیقه
  • عربی:
  • ۲۰۷ دقیقه
کشور
  • لبنان
  • لیبی
  • کویت
  • مراکش
  • انگلستان
زبان
  • عربی
  • انگلیسی
بودجه ۱۰ میلیون دلار
گیشه ۱۵ میلیون دلار

 

تماشای آنلاین فیلم با دوبله فارسی

دانلود فیلم

منبع ویکی پدیا تماشا ویکی پدیا

مشخصات دانلود


لینک دانلود فیلم با کیفیت 480(حجم: 1.42 گیگ)

لینک دانلود فیلم با کیفیت 720 (حجم: 2.12 گیگ)


ممکن است شما دوست داشته باشید
1 نظر
  1. پیمان رضازاده می گوید

    سلام. ممنون از نقد زیبای شما. ایکاش از تاثیر موزیک متن زیبای موریس ژار هم صحبت می کردید که صحنه های این فیلم حماسی رو زیباتر و دلنشین تر کرده.مانند صحنه فتح مکه که سپاه اسلام از تمام دروازه های مکه وارد این شهر میشوند سه فوج تحت فرماندهی سعدبن عباده ،زبیربن عوام و خالدبن ولید بدون دیالوگ و تنها با موزیک زیبای موریس ژار وارد مکه میشوند.و یا صحنه آغاز دعوت علنی پیامبر پس از سه سال نبوت مخفی.
    نکته بعدی عکسی است از مصطفی عقاد و آنتونی کوئین که دومین عکس مقاله محسوب میشود با تیتر تصویری از پشت صحنه محمد رسول الله که با توجه به پوشش آنتونی کوئین بنظر میرسد مربوط به فیلم شیر صحرا ( در ایران عمرمختار) باشد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.