دانلود فیلم شاهزاده پارسی : ماسه های زمان
این فیلم در لندن و مراکش فیلم برداری شد و در پایان ماه مه ۲۰۱۰ در سینماهای جهان به نمایش درآمد. همچنین با فروش 330,700,000 دلار از محبوبیتی برخوردار شد که البته دیدنش برای هر ایرانی لازم است.
داستان فیلم به این قرار است : «الموت» شهری است زیبا و باستانی که شاهدختی به نام «تهمینه» بر آن فرمانروايی میکند. «توس»، ولیعهد امپراتور ایران (هخامنشی)، به پیشنهاد «نظام»، وزیر شاه، به شهر الموت حمله کرده و آن شهر مقدس را پس از هزار سال تسخیر میکند. کاهنان الموت قرنهاست خنجری پنهان نگه میدارند که هر کس به این خنجر اسطورهای دست یابد، میتواند زمان را به عقب برگرداند و سرنوشت جهان را دگرگون سازد. این خنجر قدرت این را نیز دارد که جهان را به نیستی بکشاند، چرا که شن و ماسهای که درون این خنجر قرار دارد قابلیت کنترل زمان را دارد. بنابراین کاهنین الموت خنجر را مخفی نگاه میدارند تا بدست نااهل نیفتد. اما اینک با تسخیر شهر بدست سپاه امپراتور ایران، خنجر طی ماجراهایی تصادفا بدست «دستان»، پسرخواندهٔ امپراتور ایران میافتد.
در جشنی که به افتخار این پیروزی برگزار می شود، شاهنشاه ایران بطور مرموزی با پوشیدن ردایی طلسمشده جان می بازد، و درباریان انگشت اتهام را بسوی دستان دراز میکنند، چرا که او ردا را بر تن شاه کرده بود. اما او که بیگناه است، می گريزد. تهمینه نیز برای پس گرفتن خنجر از قصر گریخته، و بدنبال او روان می شود. دستان بزودی پی به قدرت هولناک خنجر میبرد، و می کوشد «نظام» را خبردار کند. نظام تنها کسی است که دستان به او اعتماد دارد. اما هنگام ملاقات با او متوجه میشود که نظام در قتل شاه دست داشته است. دستان باز هم می گريزد، و مجبور میشود با تهمینه متحد شود. نظام، مامورین مخفی بنام حشاشین را برای کشتن آنان میفرستد که در فن جادو و نیروهای اهریمنی خبرهاند. دستان متوجه میشود که نه تنها نظام قصد جانش را کرده بوده، بلکه به کمک حشاشین قصد دارد با روانکردن توفان شن و ماسه (که توسط همان خنجر آغاز میشود) سرزمین و تمدن جهانیان را نابود گردانیده، و حکومتی نو بر جهان روا کند.
شاهزاده پارسی همچنین فیلم های زیر :
اسکندر مقدونی – آگورا – ۳۰۰ – کلئوپاترا – مستند ساخت و تکامل اسلحه سازی – نجات سرباز رایان – شجاع دل – مصائب مسیح
در یک مجموعه برای عرضه قرار داده شده اند.
برای خرید این فیلم ها و توضیحات مربوط به آن به بخش خرید پکیج اول مراجعه فرمائید، یا روی شکل زیر کلیک کنید
دستان بهکمک دوستان تازه یافتهاش متوجه میشود که رسالت اصلی او این است که خنجر باستانی را، که رمز پایداری جهان است، از دست دشمنان دور نگاه داشته، و نظام را در این راه رسوا کند. اما او رفته رفته عاشق تهمینه میشود، اما در این بین، مامورین حشاشین موفق به ربودن خنجر میشوند، و تهمینه و دستان مجبور میشوند به الموت بازگردند، تا جلوی استفاده خنجر بدست نظام را بگیرند. دستان خود را مخفیانه به تاس (ولیعهد) میرساند و بیگناهی خود را به او ثابت میکند، و بدین ترتیب به او ثابت میکند که پدرشان (شاهنشاه) را نکشته، اما در همین هنگام نظام گرسیو را کشته و خنجر را برداشته و به زیر شهر در مکانی مرموز میرود، جایی که نیروهای هستی بخش جهان از آن ساطع شده، و جایی که خنجر قادر است جهان را نابود گرداند.
بسارمفید بودازاینکه شخصیتهارواینچنین بهم مربوط ساخته ای باتشکرفراوان
: )
اطلاعات کسی که این توضیحات رو بر فیلم نوشته خیلی کم بوده از داستان فیلم. این فیلم از بازی “شاهزاده ایرانی” ساخته شده. دخترک در داستان اصلی شاهزاده ای هندی است. یه کم عوضش کرده ان داستان و دختره شده اهل الموت 🙂
http://en.wikipedia.org/wiki/Prince_of_Persia:_The_Sands_of_Time#Plot
کارگردان گفته بود این تغییرات رو انجام دادم که ملت توقع نداشته باشن دقیقا همون پلات داستان رو ببینن. این جوری نیست که ” سازندگان فیلم داستان را بر اساس قصهٔ مشهور حسن صباح، خواجه نظامالملک طوسی، و سلطان ملکشاه سلجوقی نوشتهاند، اما بر بسیاری از جزئیات دست برده و آن را تغییر دادهاند، و بنظر میرسد که با درهم آمیختن عناصر فرهنگی متفاوت، سعی در رنگارنگ جلوه دادن فضای داستان دارند”
کلمه ی حشاشین هم ریشه ی عربی داره که گویا با تیکه ی یکی از شاهان ان زمان بر زبانها باقی مونده… ربطی به خود اسم حسن صباح نداره
http://en.wikipedia.org/wiki/Assassins
یه کم تحقیق و بررسی بد چیزی نیست…
@شهاب,
شاید بهتر بود مطلب را کامل می خواندید!
سلام وخسته نباشید
باز خدا را شکر یکی پیدا شد از گذشته تاریخی ما فیلم بسازد
خودمون چی که همش از عربها فیلم می سازیم
با تشکر از سایت خیلی خوبتون
سپاس.
این فیلم اونطوری که باید تاریخ ما رو نشون نمیده تازه فیلم در بعضی جاها چهرهی منفی هم داره. این فیلم به هیچ وجه نمی تونه در خور نام تاریخ ایران باشه
خب، چه بکنیم ؟
در جواب آقا شهاب ويكي پديا دانشنامه ي آزاده و هركسي مي توي مطالبش دست ببره براي همين منبع معتبري نيست و فقط براي اطلاعات عمومي خوبه
با bhz موافقم..
فیلمش واقعا ضعیفه اونطوری که میشده واسش کار نکردن توی یکی از صحنه ها به وضوح میشه 2 انگلیسی نوشته شده پشت لباس یکی از سیاهی لشکرارو ببینی لباسها که بیشتر هندی ان تا ایرانی خیلی تاسف بار که نشستیم تا تاریخمونو بقیه واسمون بسازنو هر چی که میخوان و به نفعشونرو قاطیش کنن
کاش این دوستان ایرانی فعال در فیلم به جای افسانه از من در آوردی؛ لاقل بخش های از واقعیت ها و حکایت ها و بخش های خواندنی داستان های تاریخی هخامنشی یا اشکانی و یا ساسانی را نقل می کردند.
با نظر شادی موافقم
یعنی روزی میشه که سینما ایران برای گذشته ایران برای شناساندن تمدن ایران فیلمی درست کنه.؟تا وقتی عربها بر ما حکومت میکنن هرگز این اتفاق نمی افته و هر روز بیشتر از ذهنها دور میشه.تا جای که ممکن هستش چند نسل بعد ما تمدن رو بعد حمله اعرب بدونن و همه قصد اینو دارن بگن ما قبل اعراب سوسمار خور هیچی نبودیم!اگه چیزی جز این بود ما خودمان از میراثمان فیلم میساختیم و نمگذاشتیم یکی دیگه از گذشته مان فیلم درست کنه و ما نگاه کنیم.
سلام.من این فیلم رو دیدم. متاسفانه دستان مثل علی بابا نشان داده شده. تازه قلعه ی الموت اصلا شبیه آن چیزی نبود که در کتاب خداوند الموت ذکر شده .آخه چرا باید صبر کنیم تا کشورهای غربی بیاند برامون فیلمی بسازند که زمین تا آسمون با فرهنگ ما فرق میکنه. شما خودتون قضاوت کنید تهمینه ایی که در فیلم دیده میشه طرز لباس پوشیدن و پوشیدگی بدنش کجا در فرهنگ ما باور میشه فرهنگی که حتی برای ارزش گذاشتن به زن نقش بسیار کمی در تخت جمشید به یادگار گذاشته.
سلام.من این فیلم رو دیدم. متاسفانه دستان مثل علی بابا نشان داده شده. تازه قلعه ی الموت اصلا شبیه آن چیزی نبود که در کتاب خداوند الموت ذکر شده .آخه چرا باید صبر کنیم تا کشورهای غربی بیاند برامون فیلمی بسازند که زمین تا آسمون با فرهنگ ما فرق میکنه. شما خودتون قضاوت کنید تهمینه ایی که در فیلم دیده میشه طرز لباس پوشیدن و پوشیدگی بدنش کجا در فرهنگ ما باور میشه فرهنگی که حتی برای ارزش گذاشتن به زن نقش بسیار کمی در تخت جمشید به یادگار گذاشته.
واقعا اي كاش زماني برسد تا فيلم سازان ايراني هم از تاريخ و داستانها وحماسهاي ايران باستان فيلم بسازند
من واقعا برای سینمای ایران متاسفم.یا فیلمهایی میسازه که عشق و عشق بازی و دختر بازی یاد مردم میده یا میاد فیلمهای کشورهایه دیگه رو میسازه یا میاد جومونگ کبیر رو به خوردمون میده.متاسفم برای سردمداران فعلی ایران.به جایی اینکه خودمون فیلم پادشاهان ایرانی رو بسازیم باید دشمنهامون بیان فیلم ماهارو بسازن.
@شاه پارسی,
بابا دارن می سازن دیگه !چتونه؟
man in filmo didam
bazisham doos daram
kheili jazabe
ama haghighate dastan shebahati b dastanaye irani nadare
b ghole doostan kash khodemoon y film b jazabiate in film ama ba dastanaye vaghei irani misakhtim
kash…
روی هم رفته فیلم خوبی در رفته!البته دنبال جذب تماشاچی هم بودن.