5 نکته که شما را به یک تدوینگر حرفه ای تبدیل می کند!
همانطور که میدانید تدوین یک فیلم، یکی از مهم ترین و وقت گیر ترین بخش تولید یک فیلم است. فیلم در اینجا منظور فقط فیلم سینمایی و سریال نیست بلکه در مورد هر تصویر متحرکی که چنین مفهومی را حمل میکند صادق است.چون معمولا تدوین فیلم جز آخرین کار هایی است که برای تولید یک فیلم انجام می دهید، واقعا توجه و وقت زیادی را از شما می طلبد و شما را به کشف چیز های جدید وا میدارد. رفتن به کلاس های آموزشی، دیدن فیلم آموزشی، تمرینات عملی و غیره می تواند خیلی به شما در پیشرفت در تدوین کمک کند اما نکاتی هست که در صورت تجربه زیاد به دست ما آید و ما امروز قرار است تا 5 نکته از آموزش سینما و سایر موارد مهم در زمینه را برای شما بازگو کنیم. با ما همراه باشید.
اما تدوین گر چه کار می کند؟ یک تدوینگر فیلم،صحنه ها و سکانس های منفرد و خام را در کنار هم میچیند به آن رنگ و لعاب میدهد و داستان آن را برای مخاطب قابل فهم میکند. در واقع تدوین گر، تمام اجزای فیلم را مثل فیلم های خام، صدا های ضبط شده، جلوه های ویژه، و خلاصه هر چیزی که قرار است مخاطب ببیند را با هم تلفیق و یک اثر زیبا و قابل درک را برای مخاطب خلق می کند.حال که با کار یک تدوینگر بیشتر آشنا شدیم می توانیم اهمیت کار آن را بیشتر درک کنیم!
1.ایجاد دایرکتوری
هنگامی که شما میخواهید برای مثال یک پروژه بزرگ را برای اولین بار تدوین کنید، معمولا آن را در دسکتاپ ذخیره می کنید اما این کار، کار درستی نیست! این کار علاوه بر شلوغی محیط دسکتاپ و گم شدن فایل ها در سیستم شما، باعث می شود تا شما دسترسی کاملی بهه اجزا پروژه نداشته باشید و وقت زیادی رو به خاطر آن هدر بدهید.برای حل این مشکل، هر بار که میخواهید یک پروژه را آغاز کنید، یک فهرست پروژه یا Project Directory ایجاد کنید.
ایجاد یک فهرست پروژه، بسیار ساده است. چندین پوشه که بر حسب نیاز شما، تقسیم بندی شده و کار شما را راحت میکند. دیگر نیاز نیست برای پیدا کردن فایل های پروژه در سیستم جستجو کنید یا افسوس بخورید که چرا فایل های مورد نیازتان را پاک کردید. یکی دیگر از کار های خوبی که میتونید در این رابطه انجام بدید، نوشتن متن برای هر پوشه و مواردی است که در پوشه قرار میدهید.
2.اتفاق خبر نمی کند
حتما برای شما پیش آمده که فایل هایی که مورد نیاز شما بوده به صورت ناگهانی و ناخواسته پاک شده اند و دیگر هر کاری کردید بازیابی نشدند. بله این اتفاقاتی است که برای یک تدوینگر حرفه ای هرگز نباید اتفاق بیفتد. داشتن یک کپی از فایل های پروژه در ذخیره ابری (Cloud Storage) یک ایده عالی است. این کار ممکن است برای فایل های کم حجم مناسب باشد اما اگر حجم بالا برود این کار دیگر جوابگو کار شما نخواهد بود. میتوانید یک کپی در سیستم خود و یک کپی در یک حافظه دیگر داشته باشید تا از احتمالات بد آینده در امان باشید.
3.استفاده از بهترین نرم افزارهای تدوین
نرم افزاری که میخواهید از آن برای تدوین استفاده کنید را عاقلانه انتخاب کنید اما خوب یعنی چه؟
برای مثال، وقتی شما میخواهید یک پروژه ساده که تنها چند کلیپ و متن دارد را بخواهید تدوین کنید میتوانید به جای استفاده از ابزار پیشرفته و نوین، از ابزار ساده که برای همچین پروژه هایی تعریف شده اند استفاده کنید. همینطور اگر پروژه های شما کمی پیشرفته تر و پیچیده تر هستند به سمت استفاده از نرم افزار های ادیت و تدوین پیشرفته و نوین بروید. البته لازم به ذکر است که استفاده از این نرم افزار ها نیاز به آموزش دارند پس بهتر است قبل از کار با این نرم افزار ها از فیلم های آموزشی یا مطالب در سایت های مختلف استفاده کنید.